POPIS KATALOGA

1. ZAŠTITNA I RADNA OBUĆA (WEBSHOP)

Radna obuća, radne cipele proizvođača Reebok, Diadora, Perf, Aboutblu, Červa (Panda Safety), Giasco, Delta Plus po povoljnim cijenama u Zagrebu.

Zaštitna i radna obuća, radne cipele proizvođača Aboutblu, Červa (Panda Safety), Giasco, Delta Plus po povoljnim cijenama u Zagrebu. Zaštitna i radna obuća, radne cipele različitih materijala koje zadovoljavaju europske norme i ISO standarde za višestruke namjene.

Katalozi radne, zaštitne cipele, radna obuća:

Aboutblu radne cipele katalog (78 str., 7,95 MB)
Delta Plus radne cipele katalog (45 str., 4,46 MB)

2. ZAŠTITNA I RADNA ODJEĆA (WEBSHOP)

Zaštitna i radna odjeća (odijela) specijalno je napravljena da olakša radne zadatke za višestruke poslove. Radne jakne, bluze, hače i treger hlače renomiranih proizvođača kao što su Delta Plus, Červa i Portwest po povoljnim cijenama.

Katalozi radna odjeća (radna odijela):
Delta Plus radna i zaštitna odjeća i odijela katalog/brošura (103 str., 9,73 MB)
Červa radna i zaštitna odjeća i odijela katalog/brošura (840 str., 427 MB)

3. ZAŠTITA GLAVE, LICA I VIDA (WEBSHOP)

Prodaja kaciga i vizira po povoljnim cijenama u Zagrebu. 3M i Peltor kvaliteta proizvoda za zaštitu glave.
Katalog: 3M Peltor kacige, viziri, zaštita glave i lica katalog (2,5MB, 24 str.)

Širok asortiman zaštitnih naočala s premazim protiv grebanja, protiv magljenja i DX premazom za posebne performanse. Sjajan dizajn i odličan omjer cijene i kvalitete. Kompatibilnost sa ostalom zaštitnom opremom u gotovo svim granama industrije.
Katalog: Zaštita vida, zaštitne naočale 3M katalog (40 str.)

4. ZAŠTITA DIŠNIH ORGANA (WEBSHOP)

Provjerena kvaliteta asortimana za zaštitu dišnih organa. Respiratori, maske i polumaske 3M, Drager i drugih vrhunskih proizvođača zaštitne opreme. Filteri i predfilteri za zaštitu dišnih organa u svim granama industrije.

Dio asortimana nalazi se u web trgovini, a ostale proizvode možete s lakoćom pronaći u katalozima:

Katalozi 3M
1. Maske za cijelo lice (pune maske) i polumaske 3M (Katalog 1,23 MB, 12 str.)
1.1. Filteri i predfilteri za pune maske i polumaske 3M (Katalog 1,14 MB, 6 str.)
2. Jednokratni respiratori za čestice 3M (Katalog 1,42 MB, 16 str.)
3. Sistemi za dovod zraka 3M (Katalog 2,19 MB, 17 str.)

5. ZAŠTITA SLUHA (WEBSHOP)

Tvrtke Peltor™ i E-A-R™, vodeći proizvođači zaštitne opreme za uši, zajedno s 3M nude široki spektar čepića za uši, povezanih čepića za uši i štitnika za uši. Proizvodi su kompatibilni za nošenje s drugom zaštitnom opremom.

U bučnim okruženjima treba posebnu pažnju posvetiti zaštiti sluha, jer je buka jedan od glavnih uzroka stresa na radnom mjestu. Zaštita je također bitna kako biste spriječili trajna oštećenja sluha. U ponudi za zaštitu sluha imamo antifone 3M peltor i zaštitne čepiće za uši 3M provjerene kvalitete za sve industrijske prilike po povoljnim cijenama.

Za Vas smo pripremili 3M katalog za zaštitu sluha. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko ste zainteresirani za proizvode iz kataloga: 3M zaštita sluha katalog (6,75 MB, 52 str.)

6. ZAŠTITNE RUKAVICE (WEBSHOP)

Kada birate zaštitne rukavice izaberite kvalitetne zaštitne rukavice jer uz dobru zaštitu podići ćete razinu produktivnosti. U ponudi imamo kožne rukavice, jednokratne zaštitne rukavice, kemijske rukavice, pamučne rukavice, rukavice s premazom, te pamučne i kombinirane rukavice po povoljnim cijenama.

Samo dio asortimana nalazi se u web trgovini, stoga nas slobodno kontaktirajte ukoliko želite naručti artikle iz kataloga koje smo izdvojili za vas.

Katalozi zaštitne i radne rukavice:

ATG radne i zaštitne rukavice katalog
Portwest radne i zaštitne rukavice katalog
Ansell radne i zaštitne rukavice katalog
Kimberly Clark radne i zaštitne rukavice katalog
Weldas radne i zaštitne rukavice katalog i oprema za zavarivanje

7. PRVA POMOĆ (WEBSHOP)

Proizvodi za prvu pomoć Plum. Dispenzeri sa vodootprnim flasterima, sterilni natrij klorid i zidna aparatura sa Plum tekućinom za ispiranje očiju s integriranim zrcalom i piktogramom za lakšu upotrebu. Proizvode Plum za prvu pomoć potrebno je alocirati na mjesto s najvećim rizikom za nastajanje ozljeda i gdje je viljivost prve pomoći velika.

Katalog: Plum prva pomoć katalog (24 str., 2,30 MB)

8. OPREMA ZA RAD NA VISINI (WEBSHOP)

Oprema za rad na visini, zaštita od pada uključuje ponudu i prodaju uprtača, sustava za pozicioniranje, pojaseva, dodatne opreme za rad na visini, komplete za zaštitu od pada, sustave za sprečavanje pada s automatskim zaustavljanjem.

Samo dio asortimana nalazi se u web trgovini, stoga smo za Vas smo izdvojili katalog opreme za rad na visini Delta Plus. Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o proizvodima ili Vam je potrebna pomoć pri odabiru opreme za rad na visini.

Katalog:
Oprema za rad na visini Delta Plus Katalog (54 str., 6,97 MB)

9. KOMUNIKACIJSKI UREĐAJI (WEBSHOP)

Komunikacijski uređaji (komunikatori) tvrtke Peltor za lov, vojsku, avioindustriju i ostale primjene gdje je uz zaštitu od buke potrebna i komunikacija.

Za vas smo u nastavku izdvojili dijelove kataloga za komunikacijske uređaje, jer samo dio asortimana nalazi se u našoj web trgovini, a ostatak je moguće naručiti po katalogu odnosno na upit stoga nas slobodno kontaktirajte.

Katalog: Komunikacijski uređaji (komunikatori) Peltor 3M (4,7MB, 72 str. )

10. OPREMA ZA ZAVARIVANJE (WEBSHOP)

Maske za zavarivanje, rukavice, zaštitne naočale, cipele i sistemi za dovod zraka na jednom mjestu po povoljnim cijenama.

Katalog: Weldas oprema za zavarivanje katalog (5,35 MB, 48 str. )