NAČINI PLAĆANJA I DOSTAVA

Besplatna dostava za narudžbe iznad 130 € (978,9 kn). Cijena dostave za narudžbe od 60 € (451,72 kn) do 130 € (978,9 kn) iznosi 2,75 € (20,70 kn). Cijena dostave za narudžbe do 60 € (451,72 kn) iznosi 4,65 € (35,04 kn).

Dostava za artikle koje imamo na stanju obavlja se često već idući radni dan GLS kurirskom službom, a ukoliko neki od artikala trenutno nisu na stanju isporuka se obavlja ovisno o roku dolaska naručenih artikala na stanje o čemu je kupac obaviješten prvi radni dan nakon narudžbe.

Ukoliko stanje artikala nije prikazano na stranici artikla nakon odabira veličine i ostalih atributa možete stanje provjeriti telefonski ili putem e-maila.

Ukoliko je stanje iskazano na stranici artikla onda je raspoloživ i spreman za isporuku, uz mogućnost da stanje između skladišta i računalnog sustava u trenutku narudžbe nije bio točan i artikl je rasprodan o čemu ćemo Vas odmah obavijestiti i ponuditi Vam najsličniji artikl koji imamo na stanju ili Vam ponuditi novi rok isporuke.

Narudžbu možete napraviti putem webshopa i u načinu dostave odaberite lokalno preuzimanje u skladištu u Zagrebu, adresa Maksimirska 129/5.

Nakon narudžbe biti ćete obaviješteni kada je narudžba spremna za preuzimanje.

Narudžbu možete platiti isključivo putem uplate na račun ili kartično putem CorvusPay platforme.

Nakon narudžbe dobit ćete potvrdu odnosno obavijest o narudžbi na e-mail koji ste upisali pri narudžbi.

Ukoliko potvrda o narudžbi nije vidljiva, molimo provjerite nalazi li se ona u neželjenoj pošti. Ako potvrda i dalje nije vidljiva, narudžba nije uspjela. Prije kreiranja nove narudžbe ipak preporučamo telefonsku provjeru.

Nakon potvrde stići će Vam obavijest o predviđenom roku isporuke vaše narudžbe, a na dan slanja primiti ćete i SMS na telefon koji ste upisali pri narudžbi o terminu isporuke i e-mail o slanju vaše narudžbe GLS kurirskom službom.

Molimo da pripazite prilikom upisivanja e-mail adrese u obrascu za naručivanje, jer ako e-mail adresa nije točno napisana nećete dobiti informacije o stanju paketa!

Ukoliko kupujete u ime poduzeća ostavite nam podatke za R1 račun u napomeni narudžbe s podacima poduzeća (TVRKA, ADRESA, OIB). Neovisno o načinu plaćanja isporučit ćemo Vam R1 račun.

Tri su načina plaćanja u web trgovini:

Plaćanje pouzećem: Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom karticom.

Uplata na račun: Nakon narudžbe primit ćete potvrdu narudžbe na e-mail, a u tijeku radnog dana predračun za plaćanje na e-mail koji ste naznačili u formularu za završetak procesa kupovine zajedno sa obavijesti o dobavljivosti artikala iz narudžbe ukoliko ih trenutno nema na stanju. Molimo da u dijelu “Napomena uz narudžbu” upišete ukoliko trebate R1 račun, te unesete OIB i naziv poduzeća.

Plaćanje karticama (jednokratno i obročno plaćanje): CorvusPay plaćanje – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Dva su načina isporuke/dostave.

Dostava na adresu putem GLS kurirske službe i preuzimanje u Enormis skladištu Maksimirska 129/5, 10000 Zagreb. Način dostave izabrat ćete pri završetku procesa kupovine u web trgovini.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 130 € (978,9 kn). Cijena dostave za narudžbe od 60 € (451,72 kn) do 130 € (978,9 kn) iznosi 2,75 € (20,70 kn). Cijena dostave za narudžbe do 60 € (451,72 kn) iznosi 4,65 € (35,04 kn).

Dostava paketa se može izvršiti samo nakon isplate pouzeća (ako postoji) i nakon potpisivanja potvrde o primopredaji. Prije navedenog, Primatelj ne može provjeravati sadržaj paketa.

PITANJA O ARTIKLIMA, POVRATI, ZAMJENE

Maske i polumaske za zaštitu dišnih organa prodaju se odvojeno od filtera, jer odabir filtera i dodatne opreme za maske ovisi o namjeni, odnosno opasnosti za dišne organe.

Svi 3M filteri kompatibilni su s polumaskama i punim maskama za zaštitu dišnih organa (osim serije 4000 koja ima integrirane filtere), a dodatne informacije o zaštiti i odabiru opreme možete pogledati na stranicama artikala filtera i predfiltera.

Filteri i predfilteri za 3M zaštitu dišnih organa prodaju se u paru jer se maske koriste isključivo sa dva filtera na bočnim pozicijama maske i polumaske. Shodno tome filteri su i pakirani po minimalno dva komada u tvorničkom pakiranju.

Cijene izražene u web trgovini su za par filtera i količina jedan kod dodavanja filtera i predfiltera u košaricu označava par filtera, količina dva označava dva para filtera itd.

Tisak i strojni vez dogovaraju se nakon narudžbe i nije uključen u cijenu radne odjeće i majica.

Minimalne količine za tisak i strojni uvez je 20 komada radne odjeće ili majica.

Cijena tiska i strojnog veza ovisi o bojama, veličinama i pozicijama logotipa ili natpisa. Možete zatražiti okvirnu procjenu cijene slanjem logotipa ili natpisa na [email protected] sa definicijom boje, veličine i pozicija.

Jako je važno da natpis i logo šaljete u vektorskom obliku kako ne bi bilo potrebe za dodatnom grafičkom obradom logotipa ili natpisa jer se ta usluga dodatno naplaćuje o čemu se prvo traži potvrda naručitelja.

Ukoliko se radi o pakiranjima od 250 ili 500 komada zapakirani su u kutiju, a svaki par zasebno u paketić.

Ukoliko se radi o refilu za dispenzer čepići su u plastičnoj posudi koja se montira na dispenzer i nisu zapakirani zasebno u paketiće po paru.

Zamjena naručenih artikala moguća je u slučaju kada naručeni artikli nisu korišteni, odnosno nošeni (osim isprobavanja) u slučaju radne odjeće ili obuće i bitno je da sačuvate originalnu ambalažu (kutije, deklaracije, vrećice, etikete).

Zamjene za artikle kupljene putem webshopa se obavljaju na adresi Maksimirska 129/5, Enormis skladište. Zamjene za artikle kupljene u maloprodajnom dućanu se izvršavaju na adresi Maksimirska 129/1.

Postoji mogućnost da artikli u OUTLET kategoriji (rasprodaja zadnjih brojeva) nemaju zamjenu.

Više o zamjenama na: ZAMJENE NARUČENIH ARTIKALA

Povrat možete napraviti unutar 14 dana od isporuke narudžbe.

Više o povratima na: POVRAT ROBE

Ako želite reklamirati artikl kupljen putem webshopa molimo da nam se javite na [email protected] sa brojem računa/narudžbe i opisom oštećenja te slikama.

Ako želite reklamirati artikl kupljen u maloprodajnom dućanu molimo da nam se javite na [email protected] sa brojem računa i opisom oštećenja te slikama.