NAČINI PLAĆANJA I DOSTAVA

Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kuna. Cijena dostave za narudžbe od 500 do 1000 kn iznosi 20 kn. Cijena dostave za narudžbe do 500 kn iznosi 35 kn.

Dostava za artikle koje imamo na stanju obavlja se često već idući radni dan GLS kurirskom službom, a ukoliko neki od artikala trenutno nisu na stanju isporuka se obavlja ovisno o roku dolaska naručenih artikala na stanje o čemu je kupac obaviješten prvi radni dan nakon narudžbe.

Ukoliko stanje artikala nije prikazano na stranici artikla nakon odabira veličine i ostalih atributa možete stanje provjeriti telefonski ili putem e-maila.

Ukoliko je stanje iskazano na stranici artikla onda je raspoloživ i spreman za isporuku, uz malu mogućnost da stanje između skladišta i računalnog sustava u trenutku narudžbe nije bio točan i artikl je rasprodan o čemu ćemo Vas odmah obavijestiti i ponuditi Vam najsličniji artikl koji imamo na stanju ili Vam ponuditi novi rok isporuke.

Narudžbu možete napraviti putem webshopa, a u načinu dostave odaberite preuzimanje u maloprodajnom dućanu u Zagrebu, adresa Maksimirska 129/1.

Nakon narudžbe javit ćemo Vam predviđeni rok za pripremu Vaša narudžbe  za preuzimanje u dućanu, a u trenutku kada bude spremna za preuzimanje bit ćete obaviješteni.

Narudžbu možete platiti odmah u web trgovini putem kartica, uplatom na račun ili pri preuzimanju narudžbe u maloprodajnom dućanu.

Nakon narudžbe dobit ćete potvrdu odnosno obavijest o narudžbi na e-mail koji ste upisali pri narudžbi.

Nakon potvrde stići će Vam obavijest o predviđenom roku isporuke vaše narudžbe, a na dan slanja primit ćete i SMS na telefon koji ste upisali pri narudžbi o terminu isporuke i e-mail o slanju vaše narudžbe GLS kurirskom službom.

Ukoliko kupujete u ime poduzeća ostavite nam podatke za R1 račun u napomeni narudžbe s podacima poduzeća (TVRKA, ADRESA, OIB). Neovisno o načinu plaćanja isporučit ćemo Vam R1 račun.

Tri su načina plaćanja u web trgovini:

Plaćanje pouzećem: Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom karticom.

Uplata na račun: Nakon narudžbe primit ćete potvrdu narudžbe na e-mail, a u tijeku radnog dana predračun za plaćanje na e-mail koji ste naznačili u formularu za završetak procesa kupovine zajedno sa obavijesti o dobavljivosti artikala iz narudžbe ukoliko ih trenutno nema na stanju. Molimo da u dijelu “Napomena uz narudžbu” upišete ukoliko trebate R1 račun, te unesete OIB i naziv poduzeća.

Plaćanje karticama (jednokratno i obročno plaćanje): CorvusPay plaćanje – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Dva su načina isporuke/dostave.

Dostava na adresu putem GLS kurirske službe i preuzimanje u maloprodajnom dućanu Maksimirska 129/1, 10000 Zagreb. Način dostave izabrat ćete pri završetku procesa kupovine u web trgovini.

Dostava na adresu GLS kurirskom službom je besplatna za narudžbe iznad 1000 kuna, a za narudžbe manje od 1000 kuna trošak dostave iznosi 35 kuna.

PITANJA O ARTIKLIMA, POVRATI, ZAMJENE

Maske i polumaske za zaštitu dišnih organa prodaju se odvojeno od filtera, jer odabir filtera i dodatne opreme za maske ovisi o namjeni, odnosno opasnosti za dišne organe.

Svi 3M filteri kompatibilni su s polumaskama i punim maskama za zaštitu dišnih organa (osim serije 4000 koja ima integrirane filtere), a dodatne informacije o zaštiti i odabiru opreme možete pogledati na stranicama artikala filtera i predfiltera.

Filteri i predfilteri za 3M zaštitu dišnih organa prodaju se u paru, jer se maske koriste isključivo sa dva filtera na bočnim pozicijama maske i polumaske. Shodno tome filteri su i pakirani po minimalno dva komada u tvorničkom pakiranju.

Cijene izražene u web trgovini su za par filtera i količina jedan kod dodavanja filtera i predfiltera u košaricu označava par filtera, količina dva označava dva para filtera itd.

Tisak i strojni vez dogovaraju se nakon narudžbe i nije uključen u cijenu radne odjeće i majica.

Minimalne količine za tisak i strojni uvez je 15 komada radne odjeće ili majica.

Cijena tiska i strojnog veza ovisi o o bojama, veličinama i pozicijama logotipa ili natpisa, a možete zatražiti okvirnu procjenu cijene slanjem logotipa ili natpisa na info@enormis.hr sa definicijom boje, veličine i pozicija.

Jako je važno da natpis i logo šaljete u vektorskom obliku kako ne bi bilo potrebe za dodatnom grafičkom obradom logotipa ili natpisa jer se ta usluga dodatno naplaćuje o čemu se prvo traži potvrda naručitelja.

Ukoliko se radi o pakiranjima od 250 ili 500 komada zapakirani su u kutiju, a svaki par zasebno u paketić.

Ukoliko se radi o refilu za dispenzer čepići su u plastičnoj posudi koja se montira na dispenzer i nisu zapakirani zasebno u paketiće po paru.

Zamjena naručenih artikala moguća je u slučaju kada naručeni artikli nisu korišteni, odnosno nošeni (osim isprobavanja) u slučaju radne odjeće ili obuće i bitno je da sačuvate originalnu ambalažu (kutije, deklaracije, vrećice, etikete).

Više o zamjenama na: ZAMJENE NARUČENIH ARTIKALA

Povrat možete napraviti unutar 14 dana od isporuke narudžbe.

Više o povratima na: POVRAT ROBE