O WEBSHOPU, VELEPRODAJI I MALOPRODAJNOJ TRGOVINI

WEBSHOP

Zadovoljstvo kupaca gradimo svakodnevnim unapređenjem iskustva kupovanja. Intuitivnu internet stranicu, pouzdanu dostavu, najsigurnije načine plaćanja i svakodnevnu podršku kupcima do sada je prepoznalo više desetaka tisuća korisnika.

Želimo postati prvi izbor kupcima u svemu što radimo i nudimo.

Otvoreni smo za upite, komentare i nove ideje kako bismo zajednički kreirali uslugu iznad očekivanja. Javite nam se na [email protected].

Uz internetsku trgovinu nudimo Vam i uslugu veleprodaje cijelog asortimana artikala čiji dio možete pogledati u web trgovini, a dio u katalozima. Također artikle možete isprobati i kupiti u maloprodajnom dućanu na adresi Slavonska avenija 22a, 10000 Zagreb.

VELEPRODAJA

Tvrtka Enormis osnovana je 2009. godine u Zagrebu s ciljem veleprodaje osobnih zaštitnih sredstava s naglaskom na 3M zaštitnu opremu. Ispunjavamo uspješno taj cilj više od deset godina, te nas je ispunjavanje obveza na vrijeme u oba smjera dovelo do AAA najviše ocjene boniteta što nas svrstava među 5% najuspješnijih poduzeća u Hrvatskoj.

NAŠ TIM
Tvrtka zapošljava tim iskusnih djelatnika, koji uvijek mogu pomoći pri odabiru zaštitne opreme i pružiti Vam tehničku podršku.

ASORTIMAN
U mogućnosti smo ponuditi širok spektar proizvoda za osobnu zaštitu na radnom mjestu, ali zbog potreba tržišta proširili smo asortiman na industrijski potrošni materijal i odjeću za tiskanje, slobodno vrijeme i posao te brusne materijale i industrijski potrošni materijal.

BRANDOVI
U mogućnosti smo u potpunosti opremiti Vaše djelatnike proizvodima renomiranih proizvođača zaštitne opreme od kojih bismo izdvojili 3M, Reebok, Diadora, Perf, Delta Plus, Červa, Honeywell Safety, Dräger, Mapa, Ansell, Kimberly Clark, Aboutblu, Artra, uvex…

UVIJEK NA VRIJEME
Ulažemo trud kako bismo uvijek na vrijeme odgovorili na Vaše upite, dostavili naručene artikle ili ugovorili sastanak.

PROFESIONALAN PRISTUP
Tvrtka zapošljava iskusne djelatnike koji će odgovoriti na svaki upit vezan za odabir zaštitne opreme i pružiti podršku.

ZNANJE I ISKUSTVO
Preko 10 godina poslujemo u trgovini i savjetovanju o zaštitnoj opremi kao tvrtka, a znanje i iskustvo uneseno u tvrtku je dvostruko veće.

POSLOVNA STABILNOST
Dugogodišnje ispunjavanje obveza na vrijeme u oba smjera dovelo je do bonitetne izvrsnosti i AAA certifikata, što nas čini poželjnim poslovnim partnerom.

BRZA DOSTAVA
Naglasili bismo da distribuciju obavljamo s vlastitog skladišta, te na taj način omogućujemo brzu isporuku robe. Što nas drži korakom ispred većine konkurenata.

Proizvode koje imamo na stanju dostavljamo unutar 4 radna dana, dok vrijeme isporuke za nelagerske artikle iznosi do 14 radnih dana. Besplatna dostava za narudžbe iznad 130 € (978,9 kn). Cijena dostave za narudžbe od 60 € (451,72 kn) do 130 € (978,9 kn) iznosi 2,75 € (20,70 kn). Cijena dostave za narudžbe do 60 € (451,72 kn) iznosi 4,65 € (35,04 kn).

MALOPRODAJNI DUĆAN

Maloprodajni dućan nalazi se na adresi Slavonska avenija 22a u Zagrebu. Dio asortimana možete pogledati, isprobati i kupiti u maloprodajnom dućanu.

Asortiman predstavljen u maloprodajnom dućanu puno je manji nego u web trgovini, a ukoliko želite doći isprobati ili pogledati specifične artikle slobodno nas prije nazovite ili pitajte preko e-maila o raspoloživosti željenih artikala.

Radno vrijeme webshop: pon-pet 08:00-16:00
Radno vrijeme maloprodajni dućan: pon-pet 08:00-16:00
Maloprodaja/Veleprodaja tel.: +385 1 5588 946
Fax: +385 1 5534 244
Webshop e-mail: [email protected]
Veleprodaja e-mail: [email protected]
Maloprodajni dućan e-mail: [email protected]

Adresa veleprodaja i maloprodajni dućan: Slavonska avenija 22a, 10000 Zagreb

KONTAKTIRAJTE NAS

STOJIMO NA RASPOLAGANJU ZA SVA PITANJA