Informacije o trgovačkom društvu

Enormis d.o.o., Maksimirska 129/1, 10000 Zagreb
Upisano u trgovački registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem: 080697855
Temeljni kapital uplaćen u cijelosti: 20.000,00 kuna
Žiro račun: HR2024020061100552938, SWIFT: ESBCHR22
MB: 2522535, OIB: 14605617377
Email adresa: [email protected]; info telefoni: +385 01 5615 057 | +385 01 5588 946
*Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/2014.), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, od članka 57. do članka 79.

CIJENA PROIZVODA, NAČIN PLAĆANJA I OTPREMA PROIZVODA

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama: Visa, Visa Premium, American Express, MasterCard, Maestro, Diners i Discover.

Prihvaćamo plaćanje na rate banaka:

  • PBZ – American Express karticama jednokratno; Maestro, Visa i Visa Premium do 6 rata
  • Erste – Diners do 12 rata, Maestro, MasterCard i Visa do 12 rata
  • Zaba – MasterCard do 24 rate

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom karticom.

Uplatom na račun – na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi. primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispjeću pošiljke.

Ugovor o kupoprodaji je sklopljen trenutkom prihvata ponude kupca, a proizvod će biti otpremljen dostavnoj službi u roku 2 radna dana (subota, nedjelja i neradni dani su isključeni) od primitka uplate kupoprodajne cijene osim kod plaćanja pouzećem gdje se proizvod dostavlja nakon sklapanja ugovora o kupoprodaji.

Ako kupac odabere način plaćanja pouzećem, ugovor o kupoprodaji je sklopljen trenutkom prihvata ponude, a proizvod će biti otpremljen u roku 2 radna dana (subota, nedjelja i neradni dani su isključeni) od sklapanja ugovora o kupoprodaji.

Proizvod će biti dostavljen kupcu u roku od 5 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani su isključeni) od trenutka otpreme proizvoda dostavnoj službi.

Proizvode koje imamo na stanju dostavljamo unutar 4 radna dana, dok vrijeme isporuke za nelagerske artikle iznosi do 14 dana.

Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe.

Ukoliko se plaćanje vrši bankovnom doznakom (virmanom ili internet bankarstvom) kupac je dužan koristiti podatke za uplatu koje primi e-poštom od strane prodavatelja.

Ugovorena cijena uključuje sve poreze i davanja te je izražena u hrvatskim kunama.

TROŠKOVI DOSTAVE

Proizvode dostavlja GLS, a dostava je raspoloživa na cjelokupnome teritoriju Republike Hrvatske. Cijena dostave se ne obračunava prema težini paketa i naplaćuje se u paušalnome iznosu od 5 € (37,67 kn) za narudžbe do 130 € (978.9 kn) i navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja. Za narudžbe preko 130 € (978.9 kn) s uključenim PDV-om dostava je besplatna.

Enormis d.o.o. dostavu vrši unutar Republike Hrvatske.

Ukoliko Enormis d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko Enormis d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obaviještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Enormis d.o.o. zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.