Samoposlužni aparati

Samoposlužni aparati za zaštitnu opremu

Što su samoposlužni aparati za zaštitnu opremu? Radi se o automatskim aparatima (vending mašine) koji su specifično dizajnirani za izdavanje te vraćanje i/ili zamjenu korištenih ili neželjenih artikala (mogućnosti ovise o vrsti aparata).

Prednosti uključuju:

  • smanjenje troškova kroz kontrolu izdavanja
  • dostupnost 24/7
  • prilagođeno punjenje aparata i ormarića
  • korištenje kartice, barkoda ili PIN-a za pristup
  • automatski i prilagođeni izvještaji ovisno o potrebama korisnika
  • automatizacija administracije i nabave

Praćenjem izvještaja o količini i vremenskom razdoblju izdavanja artikala odmah će biti vidljivi stvarni troškovi redovnog poslovanja, rada na projektima ili opće potrošnje po odjelima.

Prvi projekt uvođenja automatskih aparata u Hrvatskoj odrađen je u tvrtki Vertiv Croatia d.o.o. gdje je to važan korak prema učinkovitijem načinu distribucije zaštitne opreme u svojim proizvodnim pogonima.

Više o dostupnim aparatima možete vidjeti na poveznici.

Službeni smo partner IVM-a u Hrvatskoj i ovlašteni distributeri. Za više informacija molimo kontaktirajte nas na [email protected]

Više o IVM:

IVM je tvrtka za automatiziranu distribuciju opskrbe koja pruža jednostavan i brz pristup osnovnim alatima potrebnim za učinkovito poslovanje. Trenutno ima 3800+ postavljenih aparata diljem svijeta.

Industrijski aparati postižu značajan povrat investicije u vrlo kratkim razdobljima. Vizija je pružiti koristi menadžerskoj i operativnoj razini primjenom sustavnog razmišljanja pri rješavanju problematičnih točaka korisnika.

Svi dostupni proizvodi se mogu vidjeti na poveznici: https://www.ivm-micrologistics.com/products/