Free Hand zaštitne rukavice možete nabaviti po povoljnim cijenama u tvrtki Enormis d.o.o. gdje isto tako možete i uživo možete provjeriti kvalitetu Free Hand rukavica.

Free Hand rukavice iznime su kvalitete zbog metode izrade gdje su rukavice umočene u mikroporozni nitril te su prigodne za rad u suhim, vlažnim i uvjetima gdje se nalaze raznovrsna ulja. Free Hand zaštitne rukavice pružaju odličan osjećaj dodira prilikom rada u rukavicama te pružaju visoki nivo zaštite prilikom rada.

Prikazuje se svih 3 rezultata

Prikaži filtere

Free Hand EPOPS radne rukavice

64.25 kn 55.56 kn uključ. PDV
Zaštitne rukavice s dlanom od imitacije semiša, nadlanica od spandeksa, dodatna zaštita zgloba, manžeta sa čičak zatezačem, jastučići s antivibracijskim gelom na izloženim dijelovima.

Free Hand Nyroca Maxim zaštitne rukavice

25.00 kn 14.95 kn uključ. PDV
Zaštitne rukavice, najlon/likra, umočene u mikroporozni nitril, odlična propusnost, vrlo dobar stisak u suhim, vlažnim i uvjetima gdje ima ulja.

Free Hand Nyroca Maxim Dots zaštitne rukavice

30.00 kn 18.53 kn uključ. PDV
Zaštitne rukavice, najlon/likra, umočene u mikroporozni nitril, odlična propusnost, vrlo dobar stisak u suhim, vlažnim i uvjetima gdje ima ulja. Nitrilne granule za bolje prijanjanje na prstima i dlanu.