Aboutblu cipele u Zagrebu po povoljnim cijenama, dostava po cijeloj Hrvatskoj.

Aboutblu je brand iz Italije, a naglasak Aboutblu cipela je na dizajnu i visokoj tehnologiji izrade. Aboutblu je brand proizvođača Panther, a krasi ih 30 godina iskustva u izradi zaštitnih i radnih cipela.

Samo dio asortimana Aboutblu cipela nalazi se u web trgovini, a za sve upite vezane za ostale proizvode stojimo na raspolaganju!

Prikazujemo 1–15 od 23 rezultata

Aboutblu Indianapolis Low S3 zaštitne cipele

667.50 kn uključ. PDV
Zaštitne cipele Aboutblu INDIANAPOLIS LOW niske su cipele, gornjište je napravljeno od vodonepropusne ali prozračne tkanine. Prednji dio oko kapice za prste napravljen je od strugane kože i otporan je na grebanje.
Odaberi opcije

Aboutblu Estoril Low S1P zaštitne cipele

650.00 kn uključ. PDV
Zaštitne cipele Aboutblu ESTORIL LOW niske su cipele, gornjište je napravljeno od trodimenzionalnog materijala. Prednji dio oko kapice za prste napravljen je od strugane kože i otporan je na grebanje.
Odaberi opcije

Aboutblu Falcon Mid S3 poluvisoke zaštitne cipele

616.00 kn650.00 kn uključ. PDV
FALCON MID zaštitne cipele Aboutblu poluvisoke su cipele, gornjište je napravljeno od vodonepropusne ali prozračne kože. Prednji dio oko kapice za prste napravljen je od strugane kože i otporan je na grebanje.
Odaberi opcije

Aboutblu Falcon Low S3 zaštitne cipele

581.00 kn616.00 kn uključ. PDV
FALCON LOW S3 zaštitne cipele Aboutblu niske su cipele, gornjište je napravljeno od vodonepropusne ali prozračne kože. Prednji dio oko kapice za prste napravljen je od strugane kože i otporan je na grebanje.
Odaberi opcije

VERONA zaštitne cipele Aboutblu S3

241.00 kn uključ. PDV
VERONA zaštitne cipele Aboutblu visoke su cipele s gornjištem  napravljenim od vodonepropusne kože. Kapica za prste Power Cap 200J napravljena je od kompozitnog materijala (fiberglass i guma). Zbog svog oblika, lakoće i zaštite koju pruža pri visokim i niskim temperaturama odličan je izbor zaštitne kapice. Ne sadrži metale, a za razliku od aluminijskih kapica, kompozitne slabije prenose temperaturu, pa bolje održavaju temperaturu u cipeli.
Odaberi opcije

Aboutblu Florida S1P zaštitne cipele

392.50 kn uključ. PDV
Florida zaštitne cipele Aboutblu S1P niske su cipele, gornjište je napravljeno od kombinacije brušene kože i tkanine.
Odaberi opcije

Aboutblu P-LIGHT S1P zaštitne cipele

465.00 kn uključ. PDV
Zaštitne cipele Aboutblu P-LIGHT niske su cipele, gornjište je napravljeno od kombinacije brušene kože i tkanine.
Odaberi opcije

Zaštitne cipele SPARTACUS Aboutblu S3

299.00 kn uključ. PDV
Zaštitne cipele SPARTACUS Aboutblu S3 s gornjištem napravljenim od vodoodbojne kože, kapicom za prste i protuprobojnim đonom. Kapica za prste
Odaberi opcije

Aboutblu Oikos Mid S3 SRC poluvisoke zaštitne cipele

609.00 kn uključ. PDV
OIKOS MID S3 zaštitne cipele Aboutblu poluvisoke su cipele, gornjište je napravljeno od vodoodbojne ali prozračne kože. Kapica za prste
Odaberi opcije

Aboutblu Tropea S3 zaštitne cipele

491.00 kn uključ. PDV
Zaštitne cipele Aboutblu TROPEA S3 niske su cipele, gornjište je napravljeno od vodonepropusne goveđe kože.
Odaberi opcije

Aboutblu Le Mans S3 zaštitne cipele

650.00 kn uključ. PDV
LE MANS S3 zaštitne cipele Aboutblu niske su cipele, gornjište je napravljeno od vodoodbojne ali prozračne tkanine koja je otporna
Odaberi opcije

Aboutblu ST.MORITZ S2 zaštitne cipele

367.00 kn uključ. PDV
Zaštitne cipele Aboutblu ST.MORITZ S2 vsoke su cipele, gornjište je napravljeno od vodonepropusne mikrofibre koju je moguće prati do 40 stupnjeva celzijevih.
Odaberi opcije

LE MANS TOP S3 zaštitne cipele Aboutblu

520.00 kn uključ. PDV
LE MANS TOP zaštitne niske cipele Aboutblu imaju gornjište napravljeno od vodoodbojne ali prozračne tkanine koja je otporna na rezanje i abraziju. Prednji dio oko kapice za prste napravljen je od strugane kože i otporan je na grebanje. Zahvaljujući inovativnom sustavu zatvaranja ATOP-a lako možete oblačiti i skidati zaštitne cipele. Sustavom se može rukovati samo jednom rukom, što olakšava prilagodbu vezica tijekom radnog dana za veću udobnost.
Odaberi opcije

ITALIA S2 zaštitne cipele Aboutblu

305.00 kn uključ. PDV
Zaštitne cipele Aboutblu ITALIA S2 niske su cipele, gornjište je napravljeno od vodonepropusne mikrofibre koju je moguće prati do 40 stupnjeva celzijevih.
Odaberi opcije

Aboutblu Tropea S1P zaštitne cipele

491.00 kn uključ. PDV
Zaštitne cipele Aboutblu TROPEA S1P niske su cipele, gornjište je napravljeno od perforirane goveđe kože.
Odaberi opcije