Prikazuje se svih 7 rezultata

-25%Top
Svijetlosiva
Tamnoplava
Tamnosiva

Delta Plus MCPA2 radne hlače

246.00 kn uključ. PDV
Radne hlače Delta Plus MCPA2 imaju 13 džepova od kojih je 1 za metar. Dodatne pogodnosti hlača su elastična traka u struku, retroreflektirajuća traka (s prednje i stražnje strane) i otvori za štitnike za koljena. Hlače imaju dodatno pojačanje između nogu. Ripstop tehnologija – Posebna čvrstoća kod tkanina kategorije ripstop dobivena je tkanjem ojačanih niti u glavnu tkaninu. Ova tehnologija osmišljena je da stvori čvrstu rešetku i ima za cilj spriječiti lom materijala tijekom probijanja i posjekotine malog volumena.
Odaberi opcije

Delta Plus M2PW2 zimske radne hlače s utopljenjem

210.00 kn uključ. PDV
Zimske radne hlače M2PW2 s utopljenjem (podstavom 100% pamuk) od flanela  i sedam džepova od kojih je jedan džep namjenjen za metar.
Odaberi opcije
-25%Top
Svijetlosiva
Tamno plava
Tamnosiva

Delta Plus MCSA2 radne treger hlače

325.00 kn uključ. PDV
Radne treger hlače (hlače s naramenicama) Delta Plus MCSA2 imaju 9 džepova od kojih je jedan za metar. Elastične, podesive naramenice. Materijal je 65% poliester, 35% pamuk. Kopčanje gumbima u struku. Trostruki šav.
Odaberi opcije

Delta Plus Zimske radne hlače DMACHPAW s utopljenjem

209.00 kn uključ. PDV
OUTLET CIJENA!
Odaberi opcije
-25%
Sivo/Narančasta
Tamnoplava
Tamnosiva/Žuta

Delta Plus M2PA3 radne hlače

232.50 kn uključ. PDV
Delta Plus M2PA3 su radne hlače sa regularnim krojem i elastičnom trakom u struku.
Odaberi opcije
-25%Top
Tamno plava
Tamnosiva

Delta Plus MCVE2 radna bluza

295.00 kn uključ. PDV
Radna bluza Delta Plus MCVE2 ima 9 džepova od kojih je 1 džep sa zatvaračem. Širina donjeg dijela je podesiva pritisnim kopčama. Retroreflektirajuća traka (s prednje i stražnje strane) poboljšava vidljivost. Bluza se zatvara patentnim zatvaračem s dodatnim preklopom. Materijal je 65% poliester, 35% pamuk Ripstop. Ripstop tehnologija - Posebna čvrstoća kod tkanina kategorije ripstop dobivena je tkanjem ojačanih niti u glavnu tkaninu. Ova tehnologija osmišljena je da stvori čvrstu rešetku i ima za cilj spriječiti lom materijala tijekom probijanja i posjekotine malog volumena.
Odaberi opcije

Radna bluza Delta Plus M2VE2

155.00 kn uključ. PDV
Radna bluza Delta Plus M2VE2. Zglobovi stegnuti elastičnom trakom, podesivi čičak trakom. 5 džepova od kojih 1 džep sa zatvaračem i jedan unutarnji džep. OUTLET CIJENA!
Odaberi opcije