Naš posao
 • Tvrtka
 • Obrt
 • Web Stranice
 • Web Trgovina
 • Newsletter
 • Dobrodošli!

  HTZ oprema (osobna zaštitna sredstva) - su sredstva i dodatna oprema koju zaposlenici koriste ili nose pri radu sa svrhom da se zaštite od jednog ili više rizika, opasnih po sigurnost i zdravlje. Temelj poslovanja naše tvrtke je uvoz i prodaja isključivo kvalitetnih sredstava za osobnu zaštitu.

  Tvrtka Enormis d.o.o. nudi Vam kompletan asortiman HTZ opreme (zaštitne opreme) kao što su: respiratori, maske za disanje, kacige, naočale, čepići, antifoni, zaštitne cipele, radne cipele, zaštitne rukavice i još mnogo toga.

  Širenjem potreba postojećih te zbog povćane potražnje novih kupaca, proširili smo asortiman sa potrošnim industrijskim proizvodima kao što su 3M Industrijska ljepila i ljepljive trake, 3M abarzivni materijali, Henkel Loctite i Teroson proizvodi, 3M autoreparaturnim programom te Kimberly Clark zaštitnom opremom i linijom krpa za odmašćivnje poliranje i profesionalno čišćenje.
  Proizvodi iz našeg prodajnog programa zadovoljavaju sve propisane uvjete i norme, te su usklađeni i atestirani sukladno zakonu.

  Obratite nam se sa povjerenjem!

   
   

  webshop1.jpg

  akcije.jpg

   
             
  3m.jpg aboutblu.jpg ansell.jpg bonderite.jpg cerva.jpg cubitron.jpg
  deltaplus.jpg dupont.jpg  ear.jpg giasco.jpg heckel_logo.jpg kimberly_clark.jpg
  lemaitre.jpg loctite.jpg panda.jpg peltor.jpg planam.jpg scotchbrite.jpg
   logo_Jackson_Safety.jpg tyvek_dupont.jpg uvex.jpg Weldas_Logo.jpg sioen.jpg LOGO_TEROSON_R_RGB_258.png
  Copyright © Enormis 2010